Over Sonova

Sonova is gevestigd in Stäfa, Zwitserland, en een toonaangevende leverancier van innovatieve oplossingen voor de hoorzorg. We bereiken onze klanten via meerdere kanalen en door deze diversiteit kunnen ze profiteren van ons ruime assortiment aan oplossingen, zoals hoortoestellen, cochleaire implantaten, draadloze communicatieproducten, digitale oplossingen en professionele audiologische zorg, op een manier die het beste bij hun individuele behoeften past. 

De in 1947 opgerichte Groep is momenteel aanwezig in meer dan 100 landen in de hele wereld en heeft 18.100 medewerkers in dienst. Sonova heeft in het boekjaar 2023/24 een omzet gegenereerd van CHF 3,6 miljard en een nettowinst van CHF 610 miljoen. Via al haar bedrijven ontplooit Sonova haar visie van een wereld waarin iedereen kan horen en daardoor een leven zonder beperkingen kan leven.

A House of Brands

Hearing Instruments

Als drijvende kracht achter de hoorzorg meten we succes aan de hand van de positieve impact die onze technologieën hebben op het vermogen van consumenten om te communiceren en van het leven te genieten.

Audiological Care

Wij leveren de beste service en expertise in onze klasse met de technologisch meest geavanceerde oplossingen via een van 's werelds grootste winkelnetwerken.

Hoortoestellen voor consumenten

Sonova biedt hoortoestellen voor consumenten; premium koptelefoons en hooroplossingen in het 'true wireless'-segment, alsmede audiofiele koptelefoons, verbeterde hooroplossingen en soundbars van Sennheiser.

Cochlear Implants

Bij Advanced Bionics zetten we ons in voor de voortdurende ontwikkeling van onze cochleaire implantaatsystemen om het leven van mensen met het grootste gehoorverlies te verbeteren.

Sonova Facts
 • > 1800

  patenten en ontwerprechten in totaal

 • 100+

  landen

 • 18.100+

  medewerkers

 • 3,6 miljard

  CHF aan omzet in 2023/24

Carrièremogelijkheden

Creëer gewaarwording met ons

Bij Sonova kan uw werk helpen bij het transformeren van het leven van anderen. Als toonaangevende leverancier van innovatieve hooroplossingen zijn we niet zomaar een bedrijf dat producten ontwikkelt; we zijn een team met de missie om mensen te helpen genieten van geluid. We verleggen elke dag de grenzen van auditieve technologie, zodat onze klanten een leven zonder beperkingen kunnen leiden. 

Onze getalenteerde en gemotiveerde medewerkers die overal ter wereld actief zijn, weten dat ze bijdragen aan iets groters dan henzelf: ze creëren gewaarwording.

Contact Us

Sonova Belgium NV - Phonak, Unitron & Advanced Bionics

Spoorwegstraat 22
1702 Groot Bijgaarden
Belgium
Sonova (@SonovaCareers)

Contactformulier