Om Sonova

Sonova, med huvudkontor i Stäfa, Schweiz, är en ledande leverantör av innovativa hörsellösningar. Vi når våra konsumenter via flera olika kanaler och denna mångfald låter dem dra nytta av vårt breda utbud av lösningar – hörapparater, cochleaimplantat, trådlösa kommunikationsprodukter, digitala lösningar och professionell hörselvård – på det sätt som passar just deras individuella behov. 

Koncernen grundades 1947 och finns idag i mer än 100 länder världen över, med över 18 100 engagerade medarbetare och en genererad försäljning på 3,6 miljarder CHF under räkenskapsåret 2023/24, samt en nettovinst på 610 miljoner CHF. I alla verksamheter följer Sonova sin vision om en värld där alla kan njuta av att höra och leva ett liv utan begränsningar.

A House of Brands

Hearing Instruments

Vi är en drivande kraft inom hörselvård och mäter framgång utifrån den positiva inverkan vår teknik har på konsumenternas förmåga att kommunicera och njuta av livet.

Audiological Care

Vi levererar förstklassig service och expertis tillsammans med tekniskt avancerade lösningar via ett av världens största nätverk av audionommottagningar.

Konsumenthörsel

Sonova Konsumenthörsel tillhandahåller förstklassiga hörlurar och hearables inom True Wireless-segmentet, såväl som hörlurar för audiofiler, förbättrade hörsellösningar och soundbars under varumärket Sennheiser.

Cochlear Implants

På Advanced Bionics arbetar vi kontinuerligt med att utveckla våra cochleaimplantatsystem för att förbättra livet för de med den mest markanta hörselnedsättningen.

Sonova Facts
 • > 1 800

  totalt antal patent och designrättigheter

 • Över 100

  länder

 • Över 18 100

  medarbetare

 • 3,6 miljarder

  CHF i försäljning 2023/24

Karriärer

Skapa mening med oss

På Sonova kan ditt arbete bidra till att förändra människors liv. Som en ledande leverantör av innovativa hörsellösningar är vi mer än bara ett företag som tillverkar produkter, vi är ett team med uppdraget att hjälpa människor att uppleva glädjen med ljud. Varje dag tänjer vi på ljudteknikens gränser, så att våra kunder kan njuta av livet utan begränsningar. 

Våra duktiga och engagerade medarbetare världen över vet att de bidrar till något som är större än de själva – de skapar mening.

Kontakta oss

Advanced Bionics Sweden AB

Svetsarvägen 7, 2TR, Box 1039
17121 Solna
Sweden

+46 8 546 20 900

Advanced Bionics (@AdvancedBionics)

Sonova Retail Sweden AB - AudioNova

Gustavslundsvägen 141
16751 Bromma
Sweden
AudioNova Sverige (@audionovasverige)

Sonova Nordic AB

Svetsarvägen 7, 2TR, Box 1039
17121 Solna
Sweden

+46 8 546 20 900

Sonova (@SonovaCareers)

Kontaktformulär