• Videobutton

    Voor een leven zonder beperkingen

    Via al haar bedrijven en door de Hear the World Foundation ondersteunen ontplooit Sonova haar visie van een wereld waarin iedereen kan horen en daardoor een leven zonder beperkingen kan leven.

Onze merken

Sonova heeft een duidelijke visie. We streven naar een wereld waarin er een oplossing is voor elke vorm van gehoorverlies en waarin iedereen evenveel recht heeft op hoorgenot. We willen het meest gerespecteerde bedrijf op het gebied van hooroplossingen in de wereld zijn. Door de meest innovatieve technologie te leveren en servicegericht te werken helpen we mensen om de wereld te horen.

Onze visie en missie tonen

Hear the World Foundation

Door de non-profitorganisatie Hear the World Foundation te steunen draagt Sonova bij aan gelijke kansen en een betere leefkwaliteit voor mensen met gehoorverlies in de hele wereld. De stichting ondersteunt vooral projecten waarin kinderen met gehoorverlies worden geholpen, zodat zij zich op dezelfde manier kunnen ontwikkelen als andere kinderen uit hun leeftijdsgroep.

Meer informatie

Internationale carrièrekansen

Wilt u verschil uitmaken? Carrièremogelijkheden bij Sonova en haar bedrijfsmerken omvatten tal van disciplines, waaronder engineering, audiologie, marketing, sales, finance enzovoort. We nodigen u uit om de mogelijkheden voor u te verkennen bij onze toegewijde, hooggekwalificeerde en oplossingsgerichte teams. De Sonova Group is momenteel aanwezig in meer dan 100 landen in de hele wereld en heeft meer dan 14.000 medewerkers in dienst.

Zoek naar vacatures