Een huis vol merken

Sonova is gevestigd in Stäfa, Zwitserland, en een toonaangevende leverancier van innovatieve oplossingen voor de hoorzorg. We bereiken onze klanten via meerdere kanalen en door deze diversiteit kunnen ze profiteren van ons ruime assortiment aan oplossingen, zoals hoortoestellen, cochleaire implantaten, draadloze communicatieproducten, digitale oplossingen en professionele audiologische zorg, op een manier die het beste bij hun individuele behoeften past. Deze ongeëvenaarde bedrijfsmerken maken allemaal deel uit van de Sonova Group.

Hoortoestellen

Phonak Logo
unitron logo

Cochleaire implantaten

Advanced Bionics Logo

Creëer gewaarwording met ons

Bij Sonova kan uw werk helpen bij het transformeren van het leven van anderen. Als toonaangevende leverancier van innovatieve hooroplossingen zijn we niet zomaar een bedrijf dat producten ontwikkelt; we zijn een team met de missie om mensen te helpen genieten van geluid. We verleggen elke dag de grenzen van auditieve technologie, zodat onze klanten een leven zonder beperkingen kunnen leiden. 

Onze getalenteerde en gemotiveerde medewerkers die overal ter wereld actief zijn, weten dat ze bijdragen aan iets groters dan henzelf: ze creëren gewaarwording.