A Sonováról

A svájci Stäfa székhelyű Sonova a világ egyik piacvezető vállalata az innovatív hallásgondozási megoldások terén. Ügyfeleinket különböző csatornákon érjük el; ez a komplex lefedettség lehetővé teszi számukra, hogy az egyéni igényeiknek leginkább megfelelő módon részesüljenek megoldásaink széles skálájából – hallókészülékek, cochleáris implantátumok, vezeték nélküli kommunikációs termékek, digitális megoldások és professzionális audiológiai ellátás.

Az 1947-ben alapított csoport jelenleg a világ több mint 100 országában van jelen, több mint 18 100 elkötelezett alkalmazottat foglalkoztat, a 2023/24-es pénzügyi évben 3,6 milliárd CHF árbevételt, valamint 610 millió CHF nettó nyereséget ért el. A Sonova minden üzletágban egy olyan világról alkotott vízióját követi, ahol mindenki élvezi a hallás örömét, és ezért korlátlan életet él.

A House of Brands

Hearing Instruments

A hallásgondozás hajtóerejeként a sikert azon mérjük, hogy technológiáink milyen pozitív hatással vannak az ügyfelek kommunikációs képességére és az élet élvezetére.

Audiological Care

Kiváló szolgáltatást és szakértelmet kínálunk a legfejlettebb technológiai megoldásokkal a világ egyik legnagyobb üzlethálózatán keresztül.

Hallási megoldások fogyasztók számára

A Sonova fogyasztók számára készült hallási megoldásai a Sennheiser márka alatt prémium fejhallgatókat és hallgatási lehetőségeket kínálnak a True Wireless szegmensben, valamint audiofil fejhallgatók, továbbfejlesztett hallási megoldások és hangprojektorok széles skálájával rendelkeznek.

Cochlear Implants

Az Advanced Bionicsnál elkötelezettek vagyunk cochleáris implantációs rendszereink folyamatos fejlesztése mellett, hogy jobbá tegyük a súlyos halláskárosodásban szenvedők életét.

Sonova Adatok
 • >1,800

  Szabadalmak és formatervezési mintajogok száma

 • 100+

  Leányvállalatok

 • 18,100+

  Munkavállalók

 • 3.6 miliárd

  Árbevétel 2023/24 (CHF)

Karrierlehetőségek

Teremtsen értéket velünk

A Sonovánál az Ön munkája segíthet megváltoztatni az emberek életét. Az innovatív hallásgondozó megoldások vezető vállalataként nem csupán termékeket gyártó cég vagyunk, hanem egy csapat, amelynek küldetése, hogy segítsünk az embereknek megtapasztalni a hallás örömét. Minden nap feszegetjük az audiotechnológia határait, hogy ügyfeleink korlátok nélkül élvezhessék az életet.

Tehetséges és elkötelezett munkatársaink szerte a világon tudják, hogy valami önmaguknál nagyobb dologhoz járulnak hozzá – értéket teremtenek.

Contact Us

Sonova Audiological Care Hungary Kft.

Dunavirág utca 2-6
1138 Budapest
Hungary

+36 80 182 182

Geers_logo_square

Sonova Hungary Kft.

Dunavirág utca 2-6
1138 Budapest
Hungary

+36 1 237 0898

Sonova (@SonovaCareers)

Kapcsolatfelvételi adatlap