Om Sonova

Sonova, med hovedkontor i Stäfa, Sveits, er en ledende leverandør av innovative løsninger for hørselsbehandling. Vi når frem til kundene via flere kanaler. Denne allsidigheten gjør det mulig at de kan dra fordel av en rekke løsninger – høreapparater, cochleaimplantater, trådløse kommunikasjonsprodukter, digitale løsninger og profesjonell audiologisk behandling – på den måten som best passer hver enkelts egne behov. 

Konsernet ble grunnlagt i 1947 og er i dag til stede i mer enn 100 land i verden, har 18 100 dedikerte medarbeidere og har generert salg på CHF 3,6 milliarder i regnskapsåret 2023/24, i tillegg til en nettoprofitt på CHF 610 millioner. Sonova jobber på tvers av alle forretningsområder med å skape en verden der alle kan ha glede av å høre og på den måten leve et liv uten begrensninger.

A House of Brands

Hearing Instruments

Vi er førende innen hørselsbehandling, og jobber med mål om at med vår teknologi skal brukerne ha verktøyene til å kommunisere og leve livet på sine premisser.

Audiological Care

Vi leverer førsteklasses service og kompetanse med de mest teknologisk avanserte løsningene via et av verdens største butikknettverk.

Lyttehjelpemidler

Sonova lytttehjelpemidler tilbyr førsteklasses hodetelefoner og høreenheter i det trådløse segmentet, i tillegg til hodetelefoner for hi-fi-entusiaster, forbedrede hørselsløsninger og lydplanker fra varemerket Sennheiser.

Cochlear Implants

Vi i Advanced Bionics forplikter oss til å kontinuerlig utvikle cochleaimplantatsystemer for å forbedre livet til de med størst hørselstap.

Sonova Facts
 • >1800

  totalt antall patenter og designrettigheter

 • 100+

  land

 • 18 100+

  medarbeidere

 • 3,6 milliarder

  CHF i salg 2023/24

Karrieremuligheter i Sonova

Skap mening med oss

I Sonova vil jobben du gjør bidra til å endre livet for personer med nedsatt hørsel og deres familier. Som ledende leverandør av innovative hørselsløsninger, er vi ikke bare et selskap som lager produkter, men et team som jobber for å hjelpe andre til å oppleve gleden av lyd. Hver eneste dag flytter vi grensene for lydteknologi, slik at brukerne våre kan glede seg over et liv uten begrensninger. 

Vi har dyktige og engasjerte medarbeidere over hele verden som vet at de bidrar til noe som er større enn dem selv – de skaper mening.

Kontakt

Sonova Norway AS - Phonak & Advanced Bionics

Ovre Vollgate 6
0158 Oslo
Norway

+47 960 98 600

Sonova (@SonovaCareers)

Sonova-kontaktskjema