Om Sonova

Sonova, der har hovedkontor i Stäfa i Schweiz, er en førende leverandør af innovative høreløsninger. Vi når ud til vores forbrugere gennem flere kanaler; denne mangfoldighed lader dem drage fordel af vores brede vifte af løsninger – høreapparater, cochlear implantater, trådløse kommunikationsprodukter, digitale løsninger og professionel audiologisk pleje – på en måde, der passer bedst til deres individuelle behov.

Koncernen blev grundlagt i 1947 og er i øjeblikket repræsenteret i over 100 lande verden over, har en arbejdsstyrke på over 18.100 dedikerede medarbejdere og omsatte for 3,6 milliarder CHF i regnskabsåret 2023/24 med et nettooverskud på CHF 610 mio. På tværs af alle virksomheder forfølger Sonova sin vision om en verden, hvor alle nyder glæden ved at høre og derfor lever et liv uden begrænsninger.

A House of Brands

Hearing Instruments

Vi er en af de førende i verden inden for hørepleje, og vi måler vores succes på den positive indvirkning, som vores teknologier har på forbrugernes evne til at kommunikere og nyde livet.

Audiological Care

Vi leverer service og ekspertise i absolut særklasse med de mest teknologisk avancerede løsninger gennem et af verdens største butiksnetværk.

Høreløsninger til private

Sonovas høreløsninger til private byder på førsteklasses, trådløse hovedtelefoner og hørehjælpemidler samt hovedtelefoner til audiofiler, avancerede høreløsninger og soundbars under mærket Sennheiser.

Cochlear Implants

Hos Advanced Bionics bestræber vi os løbende på at udvikle vores cochlear implantat-systemer for at forbedre livet for de mennesker, der har det største høretab.

Sonova Facts
 • >1.800

  samlet antal patenter og designrettigheder

 • 100+

  lande

 • 18.100+

  medarbejdere

 • 3,6 milliarder

  CHF i omsætning i 2023/24

Karriere hos Sonova

Skab sanselige oplevelser sammen med os

Hos Sonova kan dit arbejde hjælpe til med at forandre menneskers liv. Som en førende leverandør af innovative høreløsninger er vi ikke kun en virksomhed, der producerer varer – vi er et team, der har en mission om at hjælpe folk med at opleve glæden ved lyd. Hver dag flytter vi grænserne for lydteknologien, så vores kunder kan nyde livet uden begrænsninger. 

Vores dygtige og engagerede medarbejdere rundt om i verden ved, at de bidrager til noget, der er større end dem selv – de skaber mening for andre.

Kontakt os

Advanced Bionics Denmark ApS

Høffdingsvej 34
2500 København
Denmark

+45 6342 4252

Advanced Bionics (@AdvancedBionics)

Sonova Audiological Care Denmark ApS

Hans Edvard Teglers vej 5, 1.
2920 Charlottenlund
Denmark
AudioNova Danmark (@AudioNovaDanmark)

Sonova Denmark A/S

Østre Hougvej 42
5500 Middelfart
Denmark

+45 6441 7887

Sonova (@SonovaCareers)

 Kontaktformular