Onze benadering voor duurzaamheid

Bij Sonova zijn we toegewijd aan het creëren van duurzame waarde voor al onze belanghebbenden: we blijven innoveren om onze klanten de beste oplossingen te bieden. We maken toegang tot hoorzorg mogelijk voor miljoenen mensen met gehoorverlies, investeren in de ontwikkeling van onze medewerkers en partners, en passen milieuvriendelijke praktijken toe in al onze zakelijke activiteiten. MEER INFORMATIE

'We integreren onze ESG-beloften in alle bedrijfstakken en volgen en optimaliseren onze ESG-prestaties met dezelfde intensiteit als onze financiële hoofdindicatoren.'

Arnd Kaldowski, CEO
CEO Arnd Kaldowski

Melding over zakelijke verantwoordelijkheid

Corporate Responsibility Report

We zijn ervan overtuigd dat het openlijk delen van onze CR-targets en -prestaties een essentieel onderdeel is van het wekken en versterken van vertrouwen bij onze belanghebbenden.

Our global impact
 • 83%

  van onze medewerkers voelt zich betrokken bij hun werk bij Sonova

 • 49%

  van de lijnmanagers is vrouw

 • 23%

  vermindering van de uitstoot van absoluut broeikasgas in vergelijking met 2017 (basisjaar)

 • 640

  professionals getraind via programma's die door de Hear the World Foundation worden ondersteund

Hear the World Foundation - CHF 2,95 miljoen voor kinderen met gehoorverlies

In 2020 heeft de Hear the World Foundation wereldwijd 18 projecten ter waarde van CHF 2,95 miljoen gesteund door middel van sponsoring, hoortoesteltechnologie en expertise, waardoor kinderen met gehoorverlies uit landen met een laag tot middelhoog inkomen toegang kregen tot hoorzorg. 

Hear the World Foundation 2021
External recognition Logos

Externe erkenning

Onze inzet voor bedrijfsverantwoordelijkheid is erkend door belangrijke prestatieclassificaties zoals de Dow Jones Sustainability Indices (DJSI) en FTSE4Good Indices.