Werken bij Sonova

Levens transformeren

In een leven zonder geluid verschaft ons werk betekenis. Als een toonaangevend hooroplossingenbedrijf zijn we niet alleen een onderneming die producten maakt: we zijn een team met een missie dat mensen hoorgenot wil geven. Om een leven zonder beperkingen mogelijk te maken ontwikkelen, fabriceren en distribueren we oplossingen die de grenzen van technologie verleggen en de toekomst van onze sector opnieuw definiëren. De medewerkers van Sonova dragen bij aan iets wat groter is dan henzelf: ze transformeren levens.

 

Impact

We zijn een team met zeer gemotiveerde experts en leiders met een passie om de leefkwaliteit van mensen met gehoorverlies te verbeteren.

Leiderschap

We zijn ervan overtuigd dat creatieve genialiteit op alle niveaus kan worden gevonden en koesteren een cultuur met weinig hiërarchie.

Groei

We bieden een zeer uitdagende en flexibele omgeving die persoonlijke groei en professionele ontwikkeling bevordert.

 

 

Ons werk heeft een positieve impact op miljoenen mensen

Wilt u verschil uitmaken? Carrièremogelijkheden bij Sonova en haar bedrijfsmerken omvatten tal van disciplines, waaronder engineering, audiologie, marketing, sales, finance enzovoort. We nodigen u uit om de mogelijkheden voor u te verkennen bij onze toegewijde, hooggekwalificeerde en oplossingsgerichte teams.

Zoek naar vacatures

 

 


Meer informatie Over ons:

Voor een leven zonder beperkingen

Via al haar bedrijven en door de Hear the World Foundation ondersteunen ontplooit Sonova haar visie van een wereld waarin iedereen kan horen en daardoor een leven zonder beperkingen kan leven.

Meer informatie

 

 

 


Waarden en principes

Bij Sonova gaan we elke dag aan de slag in de wetenschap dat ons niet aflatende streven naar innovatie binnen alle disciplines, onze gedeelde betrokkenheid als team en onze verantwoordelijke aanpak van alles wat we doen, ervoor zorgt dat vele miljoenen mensen weer goed kunnen horen.

Meer informatie