Waarden en principes

Onze waarden

Bij Sonova gaan we elke dag aan de slag in de wetenschap dat ons onvermoeibare streven naar innovatie binnen alle disciplines, onze gedeelde inzet als team en onze verantwoordelijke aanpak van alles wat we doen, hoorgenot dichterbij brengt voor vele miljoenen mensen: voor het eerst naar muziek luisteren, moeiteloos communiceren met vrienden en naasten en volop genieten van het leven met al zijn prachtige geluiden. Onze gedeelde kernwaarden en overtuigingen op het gebied van innovatie, onze inzet en ons verantwoordelijkheidsgevoel weerspiegelen de bedrijfscultuur die ons ondanks alle uiteenlopende merken en regio's definieert en verenigt als één bedrijf.

Sonova waarden

 

We geven om elkaar

We geven om onze medewerkers, klanten en consumenten, onze aandeelhouders en de hele samenleving.

 

We bevorderen innovatie

We kiezen resoluut voor nieuwe ideeën en benaderingen. Zo komen we tot innovatieve oplossingen waar onze klanten beter van worden.

 

We streven naar uitmuntendheid

We werken flexibel. We willen uitblinken. We werken voortdurend aan het verbeteren van onze producten, services, processen en vaardigheden, om groei te realiseren.

 

We nemen onze verantwoordelijkheid

We komen onze beloften na. We nemen onze verantwoordelijkheid voor het leveren van resultaten conform de afgesproken kwaliteit en tijd, en gaan hierbij altijd integer te werk.

 

We stellen het beste team samen

We bundelen onze krachten en ontwikkelen talent. We werken samen met mensen van verschillende achtergronden en denkwijzen om het beste team te vormen.

 

 


Onze principes

Gedragscode

Onze gedeelde kernwaarden en overtuigingen op het gebied van innovatie, onze inzet en ons verantwoordelijkheidsgevoel weerspiegelen de bedrijfscultuur die ons ondanks alle uiteenlopende merken en regio's definieert en verenigt als één bedrijf. Ethisch gedrag en onbesproken integriteit zijn de kern van onze bedrijfscultuur. Onze reputatie op het gebied van ethisch gedrag en integriteit is een van de meest waardevolle bezittingen van ons bedrijf. Dit is te danken aan onze dagelijkse acties en is als zodanig een vast bestanddeel van ons streven naar duurzaam succes en waarde. Elk van ons is er persoonlijk verantwoordelijk en aansprakelijk voor om de Sonova Group te helpen haar reputatie op het gebied van ethisch gedrag en onbesproken integriteit te handhaven.

De gedragscode is bindend voor en van toepassing op alle medewerkers van de Sonova Group, haar dochterondernemingen en alle aannemers of leveranciers die werkzaamheden verrichten voor de Sonova Group of haar dochterondernemingen.

De volledige tekst van onze gedragscode is ook beschikbaar in andere talen

Sonova Gedragscode