Visie & missie

Onze visie

 

Medewerker van onze afdeling Operations (Staefa, Zwitserland)

Een wereld waarin iedereen kan horen en daardoor kan genieten van een leven zonder beperkingen.

Sonova heeft een duidelijke visie. We streven naar een wereld waarin er een oplossing is voor elke vorm van gehoorverlies en waarin iedereen evenveel recht heeft op hoorgenot. De Sonova Group streeft ernaar 's werelds meest gerespecteerde bedrijf op het gebied van hooroplossingen te worden en heeft daarmee een sociaal en een zakelijk doel: zorgen dat mensen de wereld kunnen horen door de meest innovatieve technologie te leveren, servicegeoriënteerd te zijn en verantwoordelijkheid voor al onze acties te accepteren.

Onze Hear the World Foundation draagt eraan bij om onze ambities te realiseren, zelfs voor mensen die anders in de steek zouden worden gelaten. De Hear the World Foundation heeft als missie om mensen met gehoorverlies op specifieke manieren te helpen. De stichting doet dat met financiële hulpmiddelen, door hoortoestellen te leveren of door een team professionals in te zetten om gehoordiensten aan te bieden zodat iedereen onbelemmerd van het leven kan genieten.


Onze missie

Erkend worden als innovatief leider op de wereldwijde markt voor hooroplossingen.

Op dit moment is de Sonova Group het meest veelzijdige hooroplossingenbedrijf binnen de sector. We willen het meest uitgebreide assortiment oplossingen bieden, van hoortoestellen tot cochleaire implantaten en draadloze communicatieoplossingen, om alle belangrijke vormen van gehoorverlies te behandelen.

We zijn in een goede positie om onze wereldwijde infrastructuur te benutten en uitgebreide feedback van klanten te krijgen. Onze belangrijkste bedrijfsmerken Phonak, Unitron, HansatonAdvanced Bionics en AudioNova ontwikkelen aantrekkelijke nieuwe producten en bieden de optimale oplossing voor elke gebruiker, nauwkeurig afgestemd op individuele behoeften en geleverd door audiciens via tal van gepersonaliseerde servicekanalen.

Om erkend te worden als innovatief leider verleggen we voortdurend onze grenzen om nog beter in te kunnen spelen op de specifieke behoeften van onze klanten. Onze openhartige, internationale bedrijfscultuur stimuleert een wereldwijde synergie. Onze goed verankerde lokale dienstverlenings-, ondersteunings- en verkoopteams over de hele wereld en ons respect en onze waardering voor lokale verschillen zijn de geheimen achter ons succes.

We streven naar de hoogste vorm van ethisch gedrag en een onbesproken reputatie. Deze waarden staan centraal in onze bedrijfscultuur en maken integraal deel uit van onze wens om duurzaam succes en waarde te creëren voor al onze belanghebbenden.