Skip to main content

Visie en waarden

Visie 

Sonova heeft een duidelijke visie. We streven naar een wereld waarin er een oplossing is voor elke vorm van gehoorverlies en waarin iedereen evenveel recht heeft op hoorgenot. De Sonova Group streeft ernaar 's werelds meest gerespecteerde bedrijf op het gebied van hooroplossingen te worden en heeft daarmee een sociaal en een zakelijk doel: zorgen dat mensen de wereld kunnen horen door de meest innovatieve technologie te leveren, servicegeoriënteerd te zijn en verantwoordelijkheid voor al onze acties te accepteren.

Onze Hear the World Foundation draagt eraan bij om onze ambities te realiseren, zelfs voor mensen die anders in de steek zouden worden gelaten. De Hear the World Foundation heeft als missie om mensen met gehoorverlies op specifieke manieren te helpen. De stichting doet dat met financiële hulpmiddelen, door hoortoestellen te leveren of door een team professionals in te zetten om gehoordiensten aan te bieden zodat iedereen onbelemmerd van het leven kan genieten.

Onze waarden

Bij Sonova gaan we elke dag aan de slag in de wetenschap dat ons onvermoeibare streven naar innovatie binnen alle disciplines, onze gedeelde inzet als team en onze verantwoordelijke aanpak van alles wat we doen, hoorgenot dichterbij brengt voor vele miljoenen mensen: voor het eerst naar muziek luisteren, moeiteloos communiceren met vrienden en naasten en volop genieten van het leven met al zijn prachtige geluiden. Onze gedeelde kernwaarden en overtuigingen op het gebied van innovatie, onze inzet en ons verantwoordelijkheidsgevoel weerspiegelen de bedrijfscultuur die ons ondanks alle uiteenlopende merken en regio's definieert en verenigt als één bedrijf.

Sonova values
 • We geven om elkaar

  We geven om onze medewerkers, klanten en consumenten, onze aandeelhouders en de hele samenleving.

 • We bevorderen innovatie

  We kiezen resoluut voor nieuwe ideeën en benaderingen. Zo komen we tot innovatieve oplossingen waar onze klanten beter van worden.

 • We streven naar uitmuntendheid

  We werken flexibel. We willen uitblinken. We werken voortdurend aan het verbeteren van onze producten, services, processen en vaardigheden, om groei te realiseren.

 • We nemen onze verantwoordelijkheid

  We komen onze beloften na. We nemen onze verantwoordelijkheid voor het leveren van resultaten conform de afgesproken kwaliteit en tijd, en gaan hierbij altijd integer te werk.

 • We stellen het beste team samen

  We bundelen onze krachten en ontwikkelen talent. We werken samen met mensen van verschillende achtergronden en denkwijzen om het beste team te vormen.