Skip to main content

Onze cultuur

Our Culture

Bij Sonova kan uw werk helpen bij het transformeren van het leven van anderen. Als toonaangevende leverancier van innovatieve hooroplossingen zijn we niet zomaar een bedrijf dat producten ontwikkelt; we zijn een team met de missie om mensen te helpen genieten van geluid. We verleggen elke dag de grenzen van auditieve technologie, zodat onze klanten een leven zonder beperkingen kunnen leiden. Onze getalenteerde en gemotiveerde medewerkers die overal ter wereld actief zijn, weten dat ze bijdragen aan iets groters dan henzelf: ze creëren gewaarwording.

Our culture
Our culture

Wij zijn er voor de mensen

Alles wat we uitvoeren bij Sonova, doen we om de hoorervaring van miljoenen mensen wereldwijd te transformeren. We komen elke dag naar ons werk omdat we weten dat onze onophoudelijke innovatie, ons gevoel voor samenwerking en onze duurzame benadering gewaarwording creëren door mensen met hun dierbaren en de wereld om hen heen te verbinden. U sluit zich aan bij een bedrijf dat is opgebouwd uit waarden, met een diverse cultuur waarin mensen vooropstaan.

 

Create sense

Wij creëren gewaarwording

Dat is wat we doen en waarom we het doen. Van R&D en Audiology tot Digital Marketing of Sales; wat uw functie bij Sonova ook is, u helpt mensen genieten van hun gehoor. Deze doelgerichtheid motiveert ons en verbindt ons wereldwijd. Wilt u gewaarwording creëren? Sluit u aan bij ons team!

Onze waarden

Sonova values
 • Wij geven om anderen

  We geven om onze medewerkers, klanten en consumenten, maar ook om onze aandeelhouders en de maatschappij.

  Waar u ook werkt, u zult een werkomgeving met gepassioneerde mensen vinden die sterk zijn toegewijd aan het veranderen van levens. We weten dat voor het ontwikkelen van de beste oplossingen voor klanten inlevingsvermogen en technische deskundigheid is vereist. We willen dat iedereen bij Sonova kan genieten van zijn of haar werk. We erkennen bovendien onze verantwoordelijkheid voor de maatschappij en het milieu.

 • Wij bevorderen innovatie

  We dragen moedig nieuwe ideeën en benaderingen aan om betekenisvolle innovaties te bedenken die door klanten en consumenten op prijs worden gesteld.

  Bij Sonova krijgt u de vrijheid en ondersteuning om te ontdekken en experimenteren. Van productontwerpen tot merkstrategieën, datamining tot klinische training, wij stellen nieuwsgierige creatievelingen die ons bedrijf kunnen innoveren zeer op prijs. Hier kunt u de grenzen verleggen en nieuwe dingen bereiken die u nooit voor mogelijk had gehouden.

 • Wij streven naar uitmuntendheid

  We zijn flexibel. We streven naar uitmuntendheid. We werken er continu naartoe om producten, services, processen en vaardigheden te verbeteren, om op die manier groei te realiseren.

  Omdat we nooit stoppen om te streven naar verbetering, zijn er geen grenzen aan uw groeimogelijkheden. Als u een ambitieuze vormgever bent, is dit de plek waar u uw ervaring kunt uitbreiden, meer uitdagingen kunt ontdekken en voor uzelf een nieuw pad naar de toekomst kunt leggen. U komt altijd in aanraking met briljante mensen en projecten, zodat u uzelf kunt blijven ontwikkelen.

 • Wij nemen verantwoordelijkheid

  Wij komen onze beloften na. We nemen onze verantwoordelijkheid bij het bieden van overeengekomen hoogwaardige en tijdige resultaten, en gaan hierbij integer te werk.

  Sonova is een zege voor besluitvormers. U bent volledig verantwoordelijk voor uw inzet. U bepaalt zelf wat u wilt bereiken met uw werk en uw carrière. U wordt erkend voor uw prestaties en kunt er ook op rekenen dat uw collega's hun beste beentje voorzetten. U zult bij alles wat u doet een reden vinden om trots te zijn.

 • Wij stellen de beste teams samen

  We vormen een team. We laten talent uitgroeien. We werken samen met mensen van verschillende achtergronden om de beste teams in de sector samen te stellen.

  Verschillende vaardigheden, achtergronden en ervaringen zijn allemaal in gelijke mate gewaardeerd bij Sonova. Onze cultuur van samenwerking en inclusie is een ideale omgeving voor ruimdenkende mensen. U kunt op uw best presteren tussen collega's die naar elkaar luisteren en van elkaar willen leren. We delen een gezamenlijke inzet om succes te bereiken als onderdeel van een team, omdat we samen gewaarwording creëren.