Merken

Phonak heeft meer dan 70 jaar vormgegeven aan de hoortoestellenbranche dankzij innovatieve, geavanceerde hoorsystemen en draadloze toestellen.

Dankzij de combinatie van expertise in hoortechnologie, de beheersing van akoestiek en een goede samenwerking met audiciens kan het merk een belangrijke bijdrage leveren aan het verbeteren van het hoorvermogen en spraakverstaan van mensen, en hiermee de levenskwaliteit van de gebruiker verhogen. Phonak dekt een volledig assortiment digitale hoortoestellen, naast aanvullende draadloze communicatiesystemen. Met een wereldwijde aanwezigheid stimuleert Phonak innovatie en stelt het bedrijf nieuwe marktnormen met betrekking tot miniaturisering en prestaties.


Unitron ziet persoonlijke relaties als de drijvende kracht van de hoortoestellenbranche.

Het bedrijf werkt samen met audiciens om hun klinische succes te ondersteunen door de patiëntervaring te verbeteren met de beste producten, diensten en hulpmiddelen. Unitron denkt mee met haar klanten en slechthorenden en onderscheidt zich binnen de sector door goed benaderbaar te zijn, veel samen te werken en gemakkelijk in de omgang te zijn.


Advanced Bionics loopt voorop in de ontwikkeling van de meest geavanceerde cochleaire implantaatsystemen.

 Het in 1993 opgerichte Advanced Bionics is sinds 2009 een dochteronderneming van de Sonova Group. Het bedrijf ontwikkelt ultramoderne technologie voor cochleaire implantaten waarmee kinderen en volwassenen die lijden aan ernstig gehoorverlies kunnen rekenen op geluid met een hoge resolutie, optimaal spraakverstaan in lawaaiige omgevingen en een uitstekende muziekervaring.


Schoonenberg is al sinds 1926 één van de bekendste hoortoestel verkopers in Nederland.

Als het om hooroplossingen gaat zijn is Schoonenberg al ruim 90 jaar de hoorspecialist in Nederland. Inmiddels is Schoonenberg HoorSupport® uitgegroeid tot een detailhandelsketen met meer dan 160 winkels. Schoonenberg biedt haar klanten optimale hoorzorg, een groot assortiment hoortoestellen en service en advies op maat tijdens en na de aankoop van een hoortoestel.