Merken

Phonak heeft meer dan 70 jaar vormgegeven aan de hoortoestellenbranche dankzij innovatieve, geavanceerde hoorsystemen en draadloze toestellen.

Dankzij de combinatie van expertise in hoortechnologie, de beheersing van akoestiek en een goede samenwerking met audiciens kan het merk een belangrijke bijdrage leveren aan het verbeteren van het hoorvermogen en spraakverstaan van mensen, en hiermee de levenskwaliteit van de gebruiker verhogen. Phonak dekt een volledig assortiment digitale hoortoestellen, naast aanvullende draadloze communicatiesystemen. Met een wereldwijde aanwezigheid stimuleert Phonak innovatie en stelt het bedrijf nieuwe marktnormen met betrekking tot miniaturisering en prestaties.


Unitron ziet persoonlijke relaties als de drijvende kracht van de hoortoestellenbranche.

Het bedrijf werkt samen met audiciens om hun klinische succes te ondersteunen door de patiëntervaring te verbeteren met de beste producten, diensten en hulpmiddelen. Unitron denkt mee met haar klanten en slechthorenden en onderscheidt zich binnen de sector door goed benaderbaar te zijn, veel samen te werken en gemakkelijk in de omgang te zijn.


Advanced Bionics loopt voorop in de ontwikkeling van de meest geavanceerde cochleaire implantaatsystemen.

 Het in 1993 opgerichte Advanced Bionics is sinds 2009 een dochteronderneming van de Sonova Group. Het bedrijf ontwikkelt ultramoderne technologie voor cochleaire implantaten waarmee kinderen en volwassenen die lijden aan ernstig gehoorverlies kunnen rekenen op geluid met een hoge resolutie, optimaal spraakverstaan in lawaaiige omgevingen en een uitstekende muziekervaring.


Schoonenberg is een snelgroeiend, internationaal en professioneel servicenetwerk van aanbieders van hooroplossingen.

Bij Schoonenberg kunnen we je helpen. Al 90 jaar verkopen wij hooroplossingen waar mensen écht iets aan hebben. Dat zou best eens de reden kunnen zijn waarom Schoonenberg sinds 1926 dé hoorspeciaalzaak van Nederland is.