Skip to main content

Carrièreontwikkeling

Your Development

We willen dat iedereen bij Sonova een grenzeloze carrière nastreeft; op die manier vormen en ontplooien we het allerbeste team.

Your Development

 

Uw leeromgeving 

Sonova zet zich in om een uitstekende werkomgeving te creëren. We hebben een cultuur van samenwerking waarin iedereen wordt aangemoedigd om zijn of haar volledige potentieel te bereiken, zowel persoonlijk als professioneel. Bij Sonova wordt u erkend voor uw individuele bijdragen en ontvangt u de ondersteuning en training die u nodig hebt om uw persoonlijke ambities te realiseren. U deelt uw kennis en breidt uw pakket aan vaardigheden uit door van briljante mensen en projecten te leren, die de manier waarop u denkt en werkt zullen bevorderen.

Your Development

 

Uw groeimogelijkheden 

Bij Sonova kunt u elk carrièrepad inslaan die de hoorzorgindustrie te bieden heeft. Iedereen bij Sonova wordt aangemoedigd om hun toekomstige ontwikkelingsreis te creëren. U neemt uw ontwikkeling in eigen handen door uw eigen vaardigheden en interessegebieden te identificeren. Wij geven u de mogelijkheid om van bedrijf, functie en land te wisselen, zodat u een grenzeloze carrière kunt ervaren.

Blank

"Onze talenten (en met talenten bedoelen we elk van onze medewerkers) zijn de belangrijkste drijfveren voor succes van ons bedrijf."

- Claudio Bartesaghi, Group Vice President Corporate HRM & Communications
Claudio Bartesaghi